Armin Only Intense

Nov 18, 2014

A fost un spectacol cu adevărat impresionant care mi-a dat posibilitatea să trăiesc toate piesele importante ale olandezului.

În prima parte a show-ului, Armin a stat ascuns într-o sferă amplasată în mijlocul scenei cât timp atmosfera din sală s-a încălzit. Și-a făcut apariția Eller van Buuren care a interpretat incredibil la chitară piesa Zocalo. Puțin mai târziu Fiora a cântat Waiting for the night având un peisaj superb afișat pe ecranul imens din spatele scenei. Am mai reținut și Avaritia lui Deadmau5.

Odată cu ridicarea sferei apare și Armin pe piesa Intense unde vioara Fiorei mi-a dat fiori. D# Fat a electrizat atmosfera pentru ca Trevor Guthrie să încânte cu interpretarea live a This is what is feels like iar Lauren Evans să emane o energie debordantă la fiecare apariție pe scena. We are here to make some noise m-a facut sa țopăi și Paul van Dyk & Ummet Ozcan – Come with me m-a dat pe spate cu una din cele mai bune piese din 2014. Țin minte că am observat un tip din fața mea cu Shazam deschis și telefonul cât mai sus.

Armin a ținut un mic discurs pe fundalul Apprehension despre cum a fost în București în 2008 când promis că se va întoarce și cum a plouat la precedentul Armin Only. Un alt moment frumos a fost These Silent Hearts în interpretarea live a tuturor invitaților. Ping Pong a oferit probabil momentul serii când toată sala a fost rugată să stea jos și apoi să sară în timp ce baloane imense au fost eliberate din tavan.

După cinci ore Armin Only Intense s-a încheiat dar DJ-ul a apărut în centrul sălii de unde a mixat viniluri timp de o oră. Piese ca Tuvan, For an angel sau Burned with desire cu care s-a incheiat seara au captivat. Deși pe la 3 dimineața ma dureau picioarele în ultimul hal îmi părea rau ca Armin pleacă!