La revedere 2016

Jan 1, 2017

A fost un an 2016 intens cu multe lucruri bune dar și multe rele din care am avut multe de învățat. Ceva concluzii trase în urma acestui an:

– E bine sa fii pragmatic, este vorba de timpul tau, timp care nu este infinit.

– Deși mai am momente teribil de amuzante când parcă apocalipsa bate la ușă văd doar partea plină a paharului. Mai multe persoane mi-au spus că sunt prea pozitiv.

– Fără multă muncă nu poți să realizezi nimic. Și cum doar cerul este limita știu că mă așteaptă iarăși un an intens din punctul asta de vedere.

– Sportul este o parte importantă din viața mea, am bifat două semi maratoane și spre final de an am avut apariții aproape zilnice la World Class. Am încercat să nu mă abat de la cele 7-8 ore de somn pe noapte căci altfel nu aș putea funcționa corespunzător.

– Nu poți schimba oameni și mentalități, este o pierdere de timp și o luptă pe care nu ai cum să o câștigi niciodată.

– Am început sa mă trezesc la 6:30 – 7:00. Am avut multe experimente la capitolul time management și încă mai am de optimizat. Facebook și WhatsApp sunt de departe cele mai mari consumatoare de resurse.

– Am citit multe cărți pe Kindle, mai am multe pe lista pentru 2017. Foarte captivantă Total Recall: My Unbelievably True Life Story peste care am dat întâmplator pe final de an și nu aș omite nici Peace is Every Step sau Flow.

– Apreciez fiecare moment minunat din viața mea și mi-am făcut un obicei să mă opresc pentru câteva secunde și să-mi fac o fotografie mentală.

2017 debutează cu o schimbare în carieră. Am decis să părăsesc mediul corporate, să-mi iau jucăriile și să plec într-o firmă mult mai mică.